ИЗКУШЕНИЕТО НА ВЪРХА


Хотел-ресторант На Върха
Хотел-ресторант На върха е чудесно място, където ще се насладите на невероятна почивка и още по-вкусни кулинарни изкушения с нашият екип професионални Шеф Готвачи
Заповядайте на една виртуална разходка в най доброто място за градински сватбени тържества, събития и коктейли

Разположен в подножието на Люлин планина, Хотел-ресторант „На Върха“ се извисява над София, любувайки се на ПАНОРАМНА ГЛЕДКА на цялата столица. Вече повече от двадесет години заведението посреща желаещи да прекарат приятна вечер с приятели, предлагайки им както РЕСТОРАНТ с изискано съвременно меню, така и ХОТЕЛСКА ЧАСТ за комфортно настаняване.

През летните дни тук винаги е отворена огромната и перфектно поддържана лятна ГРАДИНА, а целогодишно и новата ни зимна градина SHANGRI LA HALL PUB & REST и DJ BAR. Сред нейната пъстрота разположени са уютни БЕСЕДКИ, които заедно ще предложат място за двестаипетдесет души. При организацията на мероприятия капацитетът може да достигне до триста и петдесет места.
През студените снежни месеци пък домашен уют внасят ДВЕТЕ прекрасни КАМИНИ в основният ни ресторант.

С времето Хотел-ресторант „На Върха“ се превръща в любим семеен ресторант, в предпочитано място за приятелски срещи и в подходящо за посрещането на всякакви празници и организиране на тържества заведение, както и в приятно място за прекарване на почивните дни.
За да бъдат задоволени кулинарните желания на постоянните гости, тук поддържана бива ОТЛИЧНА БЪЛГАРСКА, ЕВРОПЕЙСКА и АЗИАТСКА КУХНЯ. В областта на обслужването ангажирани са само професионалисти, които любезно ще Ви предложат помощ при избора на храна и напитки. Сервирани тук биват свежи салати, супи, апетитни студени и топли предястия, огромно разнообразие от основни ястия и ястия на барбекю. Разнообразно е и вегетарианското меню. екзотични ястия, класически бургери и десерти също ще Ви изкушават от страниците на менюто.

Тук отделено е и специално внимание за малчуганите. За тях в ресторанта се предлагат специални ДЕТСКИ МЕНЮТА, но малките гости ще са далеч по-заинтригувани от забавленията, предвидени за тях в ДЕТСКИЯ КЪТ. В него място на намират люлка и пързалка, пясъчник, както и любимата на всички дървена къща. На огромната и добре поддържана МОРАВА пък игрите, гонениците и веселието ще бъдат гарантирани!

Под покрива на Хотел-ресторант „На Върха“ подслон намират и ОСЕМ СТАИ. Те са обзаведени съобразно европейските изисквания и сред тях се отличават СТАНДАРТНИ, както и ЛУКСОЗНИ ПОМЕЩЕНИЯ.

Цени:

Луксозна стая – 50 лева за двама души
Делукс стая с джакузи – 80 лева за двама души

Актуална информация за КУВЕРТИЕ и ОФЕРТИТЕ тук ще откриете в официалния сайт на Хотел-ресторант „На Върха“!

Заповядайте!